2008. október 26., vasárnap

Tunézia 9.

Kilencedik nap – beindult a csúszda


A szálloda hátsó medencéjénél volt két nagy csúszda. Többnyire le volt lakatolva, de minden nap egy-két alkalommal beindították egy órára. Mi ismét a másik medencénél pihentünk, és vártuk a vízi tornát, amikor Józsi barátunk szólt, hogy beindították a csúszdát. Már nagyon vártunk a lehetőségre, hogy egy jót szórakozzunk. Mivel csak néhány gyerek játszott, mi is felmentünk, és lecsúsztunk hol az egyik, hol a másik csúszdán. Józsi rögtön csatlakozott hozzánk, de Gittának kellett némi rábeszélés, mire rászánta magát. Végül valamennyien nagyon jót szórakoztunk, egészen addig, míg ment a csúszda, de sajnos a tornát elmulasztottam.


Ebéd után egy kicsit lustálkodtunk, aztán ismét lementünk a partra. Szombat lévén nagyon sokan voltak, a nyaralók mellett több helyi család is letáborozott a napernyők alatt.

Már elkezdtük visszaszámolni a napokat. Már csak két nap van a hazaindulásig, ezért igyekeztünk a lehető legjobban kihasználni az időt, és jó sokáig lent maradtunk a parton.


Vacsora után részt vettünk az esti programon, ami humoros jelenetekből állt, utána pedig össztánc következett a Zaama-Zaama és a Mueve La Colita című dalokra. Erre külön animáció készült, amit két-három nap alatt mindenki megtanult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése